Noutate editorială: STOP FRICII

stop fricii

Cartea STOP FRICII - Manual de autovindecare adună reflecții și propuneri pentru un parcurs interior, cu scopul de a spune stop fricii și de a crește în bucuria de a trăi.

Autorii Gianni Bassi și Rossana Zamburlin pleacă de la premisa că în diversele situații pe care le trăim există o constantă, fără de care nu se poate stabili ecuația fericirii: substanțiala absență a fricii, sau, mai bine zis, capacitatea de a înfrunta și de a rezolva fricile, conflictele și traumele care perturbă capacitatea de a iubi, de a lucra și de a avea relații sociale și spirituale.

În prefață, Enrico Parolari, preot și psihoterapeut, ne prezintă structura cărții: „Primele trei capitole tratează într-o viziune psiho-dinamică dialectica dintre frică și dorința de fericire: este o polaritate care se stimulează și se îmbogățește reciproc, în tensiunea creaturală între dorință și limite și care solicită un drum de integrare afectivă [...]. Din capitolul al patrulea până în al optulea, autorii propun diferite forme de lucru cu sinele și în relația de cuplu, cum ar fi rezoluții, meditații, reguli practice, exerciții de relaționare.”

Această carte este dedicată celor care doresc să o ia de la capăt în diferite situații dificile sau să redescopere iubirea, celor care însoțesc persoane single sau cupluri pe drumul lor și celor care au descoperit oportunitatea de a merge împreună cu alte cupluri pentru a aborda problematicile familiale.

Așadar, stop fricii pentru a crește bucuria de a trăi. Pentru că fericirea nu este doar un scop, ci și o cale pe care o parcurgem zi de zi.

 

PENTRU PROCURAREA CĂRȚII:

Librăria PAULINE online:
 

Librăria PAULINE București:
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
0787 756 870; 021 312 3551