Editura Pauline: propuneri de cărți

Editura noastră vă propune diverse cărți care să vă ajute să treceți mai ușor peste dificultățile cu care vă puteți confrunta în această perioadă.
COMBATEREA GÂNDURILOR NEGATIVE
„Nu mă simt bine, am gânduri negre, sunt deprimat, nu mai am chef de nimic...” Fie că este vorba despre scurte momente de descurajare sau despre o depresie profundă, cu toții trecem prin stări de spirit de acest fel. Combaterea gândurilor rele, „anxioase”, păzirea inimii, gândurile din zori şi din timpul nopţii, complacerea în gânduri, alungarea gândurilor rele prin rugăciunea lui Isus, meditarea Cuvântului lui Dumnezeu, rugăciunea Rozariului, acestea sunt câteva din temele pe care Joël Pralong le propune cititorilor.
CUM SĂ-ŢI ÎNVINGI TEAMA ŞI SĂ ÎNDRĂZNEŞTI SĂ SPERI
De unde vin temerile care ne paralizează? Trebuie să ne despuiem de fricile noastre pentru a înţelege care este teama fundamentală care le susţine pe celelalte. În general, este teama de moarte care înseamnă: eşec, respingere, abandon, neant. Autorul propune un drum de credință realist și spiritual pentru a ne învinge temerile care ne paralizează și ne deprimă.
CONTROLUL CEREBRAL ŞI EMOŢIONAL. Manual practic de fericire şi sănătate
Cartea, accesibilă tuturor, are un conţinut practic care facilitează dobândirea puterii de stăpânire a gândirii şi emoţilor. Dintre temele abordate amintim: controlul emoţiilor, a şti să te odihneşti, să folosim voinţa, stăpânirea afectivităţii, depăşirea sentimentului de teamă, învingerea tristeţii, a şti să fii fericit, a alege un ideal, sexul integrat în persoana umană şi în iubire.
DEPĂŞIND DEPRESIA. O abordare creştină
Această carte, scrisă chiar de o femeie care a trecut prin experienţa depresiei, este un tovarăş de drum pentru cei care se luptă cu perioadele întunecate ale vieţii lor. În ea veţi găsi o înţelegere profundă a trăirilor ce însoţesc depresia; relatări încurajatoare despre persoane care au trăit cu depresia; îndrumări pentru auto-ajutorare din perspectivă psihologică, medicală şi spirituală; sfaturi pentru prietenii şi familia celor deprimaţi; sugestii de rugăciune în momentele dificile.
CUM SĂ TRECEM PRIN SUFERINŢĂ. Şi să devenim mai puternici
Multe persoane se întreabă: Cum putem să înfruntăm suferinţa? Este posibil să o învingem? Este posibil să ne vindecăm? De ce Dumnezeu permite aşa ceva? Valerio Albisetti încearcă să răspundă la aceste întrebări prin metoda sa psihospirituală. Autorul doreşte să-i înveţe pe cititori să se mişte prin suferinţă, să înţeleagă cum ea, dacă este bine canalizată, îi poate transforma; suferinţa nu va mai fi ceva de care să fugă, ci un spaţiu ce trebuie traversat pentru a intra într-o relaţie mai intimă cu Dumnezeu.
 
Puteți găsi aceste cărți cu o prezentare mai amplă făcând clic pe titlurile cărților sau pe site-ul libraria.pauline.ro