Lansare de carte la Librăria Pauline

Librăria Pauline a găzduit miercuri, 14 mai 2014, un eveniment deosebit: lansarea cărții preasfințitului Mihai Frățilă, episcop greco-catolic de București: „Curajul de-a improviza. Eseuri întârziate despre harul nevăzut al vieţii”, la care au participat preasfințitul Cornel Damian, episcopul auxiliar romano-catolic de București, preoți, persoane consacrate și numeroși credincioși.

Cuvântul de bun venit a fost dat de sr Ana Maria Bulai, în numele surorilor Pauline și a colaboratorilor librăriei, mulțumind preasfințitului Mihai pentru că a ales librăria noastră pentru această lansare de carte și tuturor celor prezenți pentru că, în ciuda vremii nefavorabile, au ales să fie prezenți la acest eveniment.

Preasfințitul Cornel a dat un plăcut timbru introductiv cărții, suscitând curiozitatea participanților. Spunea dânsul că textul cărții se citește cu ușurință și în metrou, cu riscul de a nu coborî la stația dorită…
De asemenea, d-l Mircea Dunca, istoric de artă şi membru al comunităţii greco-catolice din capitală, a făcut o plăcută incursiune în universul cărții.

Textele reunite în acest volum sunt rodul activității sale pastorale ale preasfințitul Mihai în comunitatea greco-catolice din București. Reflecțiile sale, într-o ținută lingvistică deosebită, încântă ochiul și sufletul, și invită la reflecție și la rugăciune. Cartea merită să fie citită și recitită, pentru a crește în bucuria credinței în Cristos!